• Palvelulupaus. Lähetämme tilauksesi jopa samana päivänä!
  • Arkisin klo 15 mennessä tehdyt tilaukset Postin matkaan vielä samana päivänä!
  • Toimituskulut ilmaiseksi yli 50€ tilauksiin!
  • Palvelulupaus. Lähetämme tilauksesi jopa samana päivänä!
  • Arkisin klo 15 mennessä tehdyt tilaukset Postin matkaan vielä samana päivänä!
  • Toimituskulut ilmaiseksi yli 50€ tilauksiin!

YUUP-PENTUPAKKAUS

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Kasvattajille tarkoitettu pentupakkaus Groomdogin koostamana Yuup-tuotteista! Uuden pennun saaminen on uudelle koiranomistajalle iso asia. Haluamme tukea kasvattajia heidän työssään auttaa uusia pennun omistajia tarjoamaan kasvateilleen paras mahdollinen koti. Omalta osaltamme voimme auttaa parhaiten juuri turkinhoitoon liittyvissä asioissa.


Pentupakkaus sisältää:


Yuup turkinhoito-opas uuden pennun omistajalle. Tämä 20 sivuinen opas auttaa turkinhoidossa alkuun pääsemiseksi ja perustiedon jakamiseksi Yuup-tuotteista. Oppaan avulla uusi pennun omistaja oppii perusteet turkinhoidossa ja tietää mistä lähteä liikkeelle. Oppaassa on myös tilaa kasvattajalle kirjoittaa omia rotukohtaisia huomioitaan turkinhoidosta, joita uuden pennunomistajan tulisi ottaa huomioon. Opas sisältää myös paikan etukoodille Groomdog-verkkokauppaan auttamaan pennunomistajan ensimmäisiä hankintoja. Huom kasvattaja! Saadaksesi oman koodisi, liity Groomdog ProClub kasvattajakerhoon ottamalla yhteyttä info@groomdog.fi!


Yuup! Home sarjan pentushampoo. Pakkauksessa on 250ml pullo helppokäyttöistä Home-sarjan pentushampoota. Tämä on erittäin helppo valinta uuden pennun omistajalle, sillä toimiihan shampoo ihan sellaisenaan, aivan kuten ihmistenkin shampoot. Ei muuta kuin shampoota käteen ja turkkia vaahdottamaan. Lisätietoja itse tuotteesta löytyy nettikaupasta tuotteen Yuup! Home Gentle Shampoo for Puppies and Sensitive Skin alta.


Yuup! Home sarjan hoitoaine. Onnistuneen pesutapahtuman kruunaa tietenkin hoitoaine! Pakkauksessa on mukana Yuup! Home sarjan 250ml pullo helppokäyttöistä, sellaisenaan turkkiin levitettävää hoitoainetta. Lisätietoja tuotteesta löytyy nettikaupasta tuotteen Yuup! Home Detangling Conditioner alta.


Yuup! lahjapussukka. Mukana pakkauksessa tulee tietenkin myös valloittavan ihanan näköinen Yuup! paperipussukka, jossa kasvattaja voi antaa pakkauksen uuden pennun omistajalle.


Tilatessasi tuotteen, laita tilauksen lisätietokenttään kennelisi nimi niin tiedämme mille kasvattajalle tuotteet tulevat. Jos kennelisi ei ole vielä Groomdog ProClub kasvattajakerholainen, ota yhteyttä sähköpostilla info@groomdog.fi niin korjataan asia!


HUOM! Tuotetta myydään vain kasvattajille pentueisiin liittyen. Ota yhteyttä halutessasi tilata tuotteita.