• Luotettava! Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys
  • Yli 50€ tilaukset toimituskuluitta!
  • Ota yhteyttä: info@groomdog.fi
  • Luotettava! Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys
  • Yli 50€ tilaukset toimituskuluitta!
  • Ota yhteyttä: info@groomdog.fi
TÄYTTÖPULLO - GLOSSING AND DETANGLING SPRAY - 1000ml

TÄYTTÖPULLO - GLOSSING AND DETANGLING SPRAY - 1000ml

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Täyttöpullo pienemmässä koossa myymäämme hoitosuihkeeseen. Tällä voit uudelleen täyttää todella kustannustehokkaasti sinulla jo olevan hoitosuihkepullon.


HUOM! Jos sinulla ei vielä ole hoitosuihkepulloa, älä osta tätä täyttöpulloa, sillä tarvitset alkuperäisen suihkupullon tuotteen suihkuttamista varten.


Yuup Professional sarjan laadukas viimeistelysuihke estämään turkin takkuuntumista ja haurastumista, tehden turkista kiiltävän ja kosteutetun.


Soveltuvuus: Sopii kaikille turkeille ja roduille, mutta parhaimmillaan pitkien turkkien selvittämisessä.


Tärkeimmät ainesosat: kvartenisoitu keratiini, kreatiini, C-vitamiini, E-vitamiini, pantenooli. Ei sisällä etanoli-alkoholia.


Avainsanat: takkuja selvittävä, kiiltoa lisäävä, hoitava, suojaava, kuivausaikaa lyhentävä.


Käyttö takkujen selvittämisessä:

Ravista ensin pulloa aktivoidaksesi tuotteen ainesosat. Sen jälkeen suihkuta tasaisesti märkään turkkiin samalla kuivaten. Annostus riippuu koiran koosta ja turkin kunnosta. Samalle alueelle ei kuitenkaan suositella käytettäväksi enempää kuin kaksi suihkausta. Älä huuhtele ainetta pois turkista. Tuotetta ei tule laimentaa, sillä se on valmista käytettäväksi sellaisenaan.


Käyttö kiillon lisäämisessä:

Ravista ensin pulloa ja suihkuta sitten turkkiin vasta kuivauksen loppuvaiheessa, turkkia samalla harjaten. Yksi suihkaus harjattavaa aluetta kohti riittää.


Pakkauskoko: 1000ml


EU-asetuksen 1223/2009 mukainen INCI-listaus tuotteen sisältämistä ainesosista (löytyy myös tuotteen etiketistä):


INGREDIENTS: AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CREATINE, BAMBUSA VULGARIS SAP EXTRACT, HYDROLYZED KERATIN, GLYCERIN, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN, ASCORBYL PALMITATE, PANTHENOL, LAURETH-4, TOCOPHERYL ACETATE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CETRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, CI 17200 (RED 33), PARFUM (FRAGRANCE).