• Palvelulupaus. Lähetämme tilauksesi jopa samana päivänä!
  • Arkisin klo 15 mennessä tehdyt tilaukset Postin matkaan vielä samana päivänä!
  • Toimituskulut ilmaiseksi yli 50€ tilauksiin!
  • Palvelulupaus. Lähetämme tilauksesi jopa samana päivänä!
  • Arkisin klo 15 mennessä tehdyt tilaukset Postin matkaan vielä samana päivänä!
  • Toimituskulut ilmaiseksi yli 50€ tilauksiin!
JÄTTIALE!! Revive Oil + Sininen Mikrokuitupyyhe

JÄTTIALE!! Revive Oil + Sininen Mikrokuitupyyhe

69,80 €
−21 %

54,90 €

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Marraskuun jättialessa nyt tuotepaketti, jossa Revive Oil hoitoöljy 150ml ja sininen Yuup! mikrokuitupyyhe mahtavaan pakettihintaan! Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.


Nyt kun rapakelien pesut marraskuussa käyvät kiivaimmillaan, on nopeutetusta kuivauksesta takuulla hyötyä! Parhaiten tämä onnistuu kun lisäät shampoon sekaan tipan pari Revive Oilia - se oikeasti nopeuttaa turkin kuivaamista - ja imeytät enimmät vedet turkista pesun jälkeen todella imukykyiseen mikrokuitupyyhkeeseen.


Pakettiin kuuluu 1kpl kumpaakin alla esiteltyä tuotetta.


Revive Oil - 150ml


Yuup! Professional sarjan hoitoöljy kuivuneiden, vaurioituneiden ja kiiltonsa menettäneiden turkkien korjaamiseen. Tuotteessa yhdistyy sekoitus rasvattomia ainesosia, jotka tähtäävät nimenomaan turkin kiillon palauttamiseen ja silkkisen tuntuman luomiseen. Erittäin paljon kiitetty ominaisuus tuotteessa on sen turkin kuivausaikaa lyhentävä vaikutus.


Käytämme tätä trimmaamossamme jatkuvasti, koska se oikeasti lyhentää kuivausaikaa! Joillakin turkeilla kuivausaika voi jopa puolittua. Tämä jos mikä on turkinlaittajien mieleen. Lisäksi tuote tuo kiiltoa erityisesti hankalimpiin turkkeihin, joihin muuten voi olla vaikeaa saada kiiltoa.


Soveltuvuus: Sopii kaikille roduille, niin kissoille kuin koirillekin, parhaimmillaan erityisesti pitkäkarvaisten, kiiltoa tavoittelevien turkkien kanssa.


Tärkeimmät ainesosat: Jojoba-, pellavansiemen- ja auringonkukkaöljyt, pehmeitä luonnollisia kumipohjaisia (AGAR) mikrorakeita, jotka puristuessaan läpi pullon annostelijasta hajoavat ja vapauttavat sisältään kvartenisoitua keratiinia ja e-vitamiiniä.


Avainsanat: takkuja avaava, kiiltoa tuova, lämpösuoja, kuivausaikaa vähentävä.


Käyttö:

Helpottaaksesi takkujen avausta, lisätäksesi kiiltoa tai lyhentääksesi kuivausaikaa, käytä tuotetta pesunesteessä: sekoita Revive öljyä pesunesteeseen shampoon sekaan yksi pumppaus, enintään kaksi pumppausta, pesunesteen määrästä eli koiran koosta riippuen. Sekoita neste ja pese normaalisti.


Voidaan käyttää samalla tavalla myös sekoittamalla hoitoaineeseen. Tällöin tulos on joillakin turkeilla kiiltävämpi ja loisteliaampi kuin shampooseen sekoitettuna.


Kiillon lisääminen turkkiin: laita kuivaan turkkiin pari tippaa Revive Oilia ja levitä aine tasaisesti harjaamalla turkkiin

halutulle alueelle.


Pakkauskoko: 150ml


EU-asetuksen 1223/2009 mukainen INCI-listaus tuotteen sisältämistä ainesosista (löytyy myös tuotteen pakkauksesta):


INGREDIENTS: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONOL, PHENYL TRIMETHICONE, CREATINE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBYL PALMITATE, HYDROLYZED KERATIN, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, LINUM USITATISSUMUM (LINSEED) SEED OIL, POLYQUATERNIUM-11, AGAR, MICA.


Yuup! Mikrokuitupyyhe - sininen


Erittäin toimivaksi pyyhkeeksi havaittu imukykyinen mikrokuitupyyhe kolmessa eri värissä.


Imee todella hyvin vettä ja onkin mitä mainioin pesun jälkeiseen kuivaukseen lyhentämään vaadittavaa föönäysaikaa - ja toki ihan vain rapapyyhkeeksi syksyyn ja kevääseen.


Pesu enintään 30 asteessa. Tätä kannattaa noudattaa, sillä jos pesee kuumemmassa niin imukyky heikkenee - testattu on!


Koko on 47x97cm.