• Palvelulupaus. Lähetämme tilauksesi jopa samana päivänä!
  • Arkisin klo 15 mennessä tehdyt tilaukset Postin matkaan vielä samana päivänä!
  • Toimituskulut ilmaiseksi yli 50€ tilauksiin!
  • Palvelulupaus. Lähetämme tilauksesi jopa samana päivänä!
  • Arkisin klo 15 mennessä tehdyt tilaukset Postin matkaan vielä samana päivänä!
  • Toimituskulut ilmaiseksi yli 50€ tilauksiin!
YUUP-PENTUPAKKAUS

YUUP-PENTUPAKKAUS

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Kasvattajille tarkoitettu pentupakkaus Groomdogin koostamana Yuup-tuotteista! Uuden pennun saaminen on uudelle koiranomistajalle iso asia. Haluamme tukea kasvattajia heidän työssään auttaa uusia pennun omistajia tarjoamaan kasvateilleen paras mahdollinen koti. Omalta osaltamme voimme auttaa parhaiten juuri turkinhoitoon liittyvissä asioissa.


Pentupakkaus sisältää:


Yuup turkinhoito-opas uuden pennun omistajalle. Tämä 20 sivuinen opas auttaa turkinhoidossa alkuun pääsemiseksi ja perustiedon jakamiseksi Yuup-tuotteista. Oppaan avulla uusi pennun omistaja oppii perusteet turkinhoidossa ja tietää mistä lähteä liikkeelle. Oppaassa on myös tilaa kasvattajalle kirjoittaa omia rotukohtaisia huomioitaan turkinhoidosta, joita uuden pennunomistajan tulisi ottaa huomioon. Opas sisältää myös paikan etukoodille Groomdog-verkkokauppaan auttamaan pennunomistajan ensimmäisiä hankintoja. Huom kasvattaja! Saadaksesi oman koodisi, liity Groomdog ProClub kasvattajakerhoon ottamalla yhteyttä info@groomdog.fi!


Matkapullot Yuup-tuotteita. Pakkauksessa on 100ml pullot Yuup professional sarjan pentushampoota (Gentle Shampoo for Sensitive Skin and Puppies) ja hoitoainetta (Detangling Conditioner). Tämä on loistava paketti aloittaa turkinhoidon opettelu uuden pennun kanssa. Huom! Kuvasta poiketen pakkauksessa ei ole näytepulloa suihkeesta!


Yuup-sekoituspullo. Jotta turkinhoidon opettelu olisi mahdollisimman helppoa, toimii aineiden sekoittelupuuhissa mitä parhaiten Yuup-sekoituspullo, jossa valmiit asteikot eri sekoitussuhteille ja pesunestemäärille.


Tilatessasi tuotteen, laita tilauksen lisätietokenttään kennelisi nimi niin tiedämme mille kasvattajalle tuotteet tulevat. Jos kennelisi ei ole vielä Groomdog ProClub kasvattajakerholainen, ota yhteyttä sähköpostilla info@groomdog.fi niin korjataan asia!


HUOM! Tuotetta myydään vain kasvattajille pentueisiin liittyen.