• Luotettava! Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys
  • Yli 50€ tilaukset toimituskuluitta!
  • Ota yhteyttä: info@groomdog.fi
  • Luotettava! Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys
  • Yli 50€ tilaukset toimituskuluitta!
  • Ota yhteyttä: info@groomdog.fi

Groomdog on myös trimmauspalvelu

Avain kauniiseen ja hyväkuntoiseen karvaan on säännöllinen hoito ja pesu kullekin turkinlaadulle sopivilla turkinhoitoaineilla. Käytämme pesuissamme ja trimmauksissamme samoja laadukkaita Yuup-turkinhoitotuotteita, joita myymme myös verkkokauppamme puolella. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme ammattilaiskäyttöön soveltuvat tuotteet ja vuosien kokemuksella turkinhoidosta voimmekin sanoa, että tuotteistamme löytyy oikea valinta jokaiselle turkinlaadulle.

Palveluihimme kuuluvat pesupalvelut (myös pohjavillapesu) sekä trimmaukset. Hoidamme lisäksi myös pitkäturkkisten ei-trimmattavien koirien näyttelyvalmistautumisen. Ehdoton erikoisosaamisemme on amerikancockerspanielin täydellinen näyttelyvalmistautuminen, josta meillä on kokemusta jo yli 20 vuoden ajalta. Toivommekin ottamaan rohkeasti yhteyttä, mikäli olet harkinnut näyttelyitä, mutta koet ettei oma osaaminen vielä riitä vaativaan näyttelytrimmaukseen!

Vaikka emme juuri tällä hetkellä covid-19 tilanteesta johtuen näyttelyihin pääsekään, on koiran turkin pitäminen näyttelykunnossa tärkeää! Mikäli se pääsee liian huolettomaan kuntoon, on sen palauttaminen takaisin näyttelykuntoon taas kovemman työn takana. Ja onhan trimmattu koira aina ilo silmälle!

Pesu- ja trimmaustilamme sijaitsee Ylämyllyllä Liperin kunnassa tai Joensuussa trimmaamo Ti-Amon tiloissa.

Varaa aika facebook-sivumme kautta (linkki alapalkissa), alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla info@groomdog.fi tai puhelimella 040-4185884 (soitto, whatsapp, tekstari - kaikki käy!).

Tuotteet voi maksaa joko kortilla tai käteisellä ja myymme palvelumme vain verollisena kuitin kanssa. Emme siis kysy "Saako olla kuittia?" vaan kerromme, että "Tässä kuittisi, ole hyvä." :)

PALVELUPAKETTIEN HINNASTO

Palvelupaketit ovat pakettihintoja eli et maksa käytetystä ajasta vaan palvelusta.

Näin tiedät palvelun kokonaishinnan jo heti aikaa varatessasi, eikä hinnan suhteen tule yllätyksiä koiraa kotiin hakiessasi. Huomaa myös, että palvelupaketit ovat kuhunkin toimenpiteeseen liittyen kokonaisvaltaisia eli esimerkiksi tassujen siistimistä ja kynsien leikkausta ei hinnoitella erikseen vaan ne sisältyvät palveluun - ellet sitten halua vain kynsi- tai tassuhuoltopalvelua.

Kynsihuolto, sisältää kynsien leikkuun: 10 €

Tassuhuolto, sisältää kynsien leikkuun ja tassukarvojen siistimisen: 20 €

Karvan ajelu (ilman saksimuotoilua), sisältää valmiiksi pestyn koiran karvan ajelun ja kynsien leikkuun sekä tassujen siistimisen:

- Pieni koira: 50 € (sis.alv 24%)

- Keskikokoinen/iso koira: 60 € (sis.alv 24%)

- Jättirodut: 90 € (sis.alv 24%)

Jos koira ei ole valmiiksi pesty emme voi suorittaa tätä pakettia.

Trimmaus, sisältää valmiiksi pestyn koiran karvan ajelun, saksimuotoilun ja kynsien leikkuun ja tassujen siistimisen:

- Pieni koira: 60 € (sis.alv 24%)

- Keskikokoinen/iso koira: 80 € (sis.alv 24%)

- Jättirodut: 100 € (sis.alv 24%)

Jos koira ei ole valmiiksi pesty emme voi suorittaa tätä pakettia.

Pesutrimmaus / pohjavillapesu, sisältää pesun laadukkailla Yuup-turkinhoitotuotteilla, kuivauksen, trimmauksen / karvan ajelun, kynsien leikkuun ja tassujen siistimisen:

- Pieni koira: 80 € (sis.alv 24%)

- Keskikokoinen/iso koira: 100 € (sis.alv 24%)

- Jättirodut: 150 € (sis.alv 24%)

Takkujen ja huonokuntoisen turkin hoito, sisältää takkujen avaamisen, pesun laadukkailla Yuup-turkinhoitotuotteilla, kuivauksen, trimmauksen, kynsien leikkuun ja tassujen siistimisen:

- Hinta: 60 € / tunti (sis.alv 24%)

Huom. Palvelupaketteihin ei kuulu nyppiminen.

Varaa palveluaika alla olevalla lomakkeella. Saat vastauksen sähköpostiisi.

Kirjoita tekstiin sinulle parhaiten sopivat trimmauksen ajankohdat. Yritämme pystyä vastaamaan tähän ja tarjoamme vastauksessa muutaman vaihtoehdon toivomuksesi perusteella. Teemme töitä arki-iltaisin ja viikonloppuisin koko päivän.