• Luotettava! Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys
  • Yli 50€ tilaukset toimituskuluitta!
  • Ota yhteyttä: info@groomdog.fi
  • Luotettava! Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys
  • Yli 50€ tilaukset toimituskuluitta!
  • Ota yhteyttä: info@groomdog.fi

Olemme Suomen Yrittäjät ry:n ja Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys.

Yhteystietomme

Ab Groomdog Oy

Y-tunnus: 3134102-7

Pankkitili:

FI84 1544 3000 1710 61, NDEAFIHH

Postiosoite:

Mattisenlahden koulutie 16

80400 Ylämylly

Puhelin: 040 418 5884

Sähköposti: info@groomdog.fi

SOME: linkit alapalkissa

Kauniisti trimmattu amerikan cockersspanieli taustanaan kullanruskea ohrapelto

Tietoja meistä

Groomdog on todellisen koiraharrastajan paikka, mitä tulee koiran oikeaoppiseen turkinhoitoon. Olemassa olomme peruste onkin tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista aiheeseen liittyvää tietotaitoa ja tuotevalikoimaa.

Yrityksemme on perustettu keväällä 2020, mutta sen juuret ulottuvat aina parin vuosikymmenen taakse. Yksi Groomdogin perustajista, Tanja Elo, on toiminut koirapiireissä jo kauan, niin palveluskoiralajeissa (suojelu, jälki, toko) kuin näyttelypuolellakin. Alkuun harrastuksena oli sakssanpaimenkoirat ja joukkoon on mahtunut myös yksi belgianpaimekoira malinois. Harrastuksen painopiste siirtyi 2000-luvun alussa näyttelyharrastukseen, rotuna amerikancockerspanieli. Tunnetusti nälkä kuitenkin kasvaa syödessä, joten näyttelyharrastus laajeni v. 2010 ensimmäiseen amerikancockerspanieli pentueeseen. Rotu tuli jäädäkseen ja pentueita on syntynyt harvakseltaan - määrä näet ei korvaa laatua tässäkään asiassa - ja pienimuotoisuudesta huolimatta menestystä onkin vuosien saatossa tullut... muun muassa Vuoden Kasvattaja -titteli Suomessa vuonna 2013. Tämän jälkeen vuosina 2014 ja 2015 kasvattajaryhmä sai myös huippumenestystä. Viime vuosina olemme keskittyneet enemmänkin kilpailuttamaan koiriamme lähinnä yksilötasolla ja tulokset ovat olleet erinomaisia: Kennel Fabelsfee on ollut rodussaan vuosi toisensa jälkeen yksi voitokkaimmista nimistä. Iso kiitos tästä kuuluu kaikille upeille kasvattien omistajille, jotka ovat pitäneet koiransa huippukunnossa!

Nyt uuden vuosikymmenen alkaessa aika oli kypsä toteuttaa konsepti, jonka kautta tätä vuosikymmenten saatossa kertynyttä tietotaitoa voitaisiin jakaa eteenpäin - niin tarkasti valittujen tuotteiden kuin selkeitten hoito-ohjeidenkin puitteissa. Yleisesti koiraharrastus on kasvanut ja jatkaa yhä kasvuaan, joten kertyneen tiedon jakaminen tulisi enemmänkin olla sääntö kuin poikkeus - uusien harrastajien tiedonjano on kyltymätön, kuten me kaikki aikanamme koiraharrastukseen hurahtaneet tiedämme. Tästä ajatuksesta syntyi Groomdog.

Groomdog-verkkosivustolla pyrimme jakamaan tietoa turkinhoitoon liityen. Katso "Kysyvä oppii" palsta, jonne kasaamme erilaisia turkinhoitoon liittyviä kysymyksiä vastauksineen. Jos jotakin mielestäsi puuttuu, lähetä rohkeasti meille mieltäsi askarruttava kysymys osoitteeseen info@groomdog.fi. Tuotevalikoimastamme löydät italialaiset Yuup-tuotteet, joita olemme itse testanneet käytännössä jo pitkään ja todenneet ne erittäin laadukkaiksi koiranhoitotuotteiksi. Lisäksi tulemme lisäämään tuotevalikoimaan joitakin turkinhoitoon liittyviä, hyväksi havaittuja tuotteita, kuten laadukkaita kuivausviittoja ja trimmaustarvikkeita. Myymämme tuotteet ovat niitä samoja, joita käytämme sekä itse että yhteistyökumppanimme käyttävät, joten voit olla varma niiden testatusta laadusta.

Mikäli sinulla on mahdollisuus tulla käymään Joensuun seudulla, tarjoamme myös trimmauspalvelua. Erikoisosaamisena on amerikancocokerspanielin näyttelyvalmistautuminen. Näyttelykehiin olisi upeaa saada lisää uusia ihmisiä rodustamme, joten jos omistat amerikancockerspanielin ja koet tarvitsevasi apua, ota ehdottomasti yhteyttä. Opastamme mielellämme uusia rodun harrastajia turkinhoidon ja trimmauksen saloihin!

Nauti sivujen annista ja kuten jo tuli todettua, jos mielestäsi jotakin puuttuu - tai jos mieltäsi askarruttaa kysymys - ota rohkeasti yhteyttä info@groomdog.fi.

Ota meidät seurantaan myös Facebookissa ("Groomdog - home of beauty").

Menestytään koirien kanssa yhdessä!

Groomdog - home of beauty

Kauniisti trimmattu tumma amerikan cockersspanieli